X

TreeCommerce® in een aantal stappen

Download TSD helper

Stap 1 - Handelspartners
Via Treecommerce.com kunt u communiceren met uw leveranciers en handelsklanten. U kiest zelf met wie u zaken doet in het menu "Handelspartners". Kies als vrager de aanbieder(s) waarmee u zaken wilt doen. Zodra uw handelspartner ditzelfde heeft gedaan zal uw zoeklijst voor deze partner zichtbaar zijn en ontvangt hij hiervan bericht zodra deze geplaatst is.

Stap 2a - Aanbod plaatsen en tonen, met (of zonder) prijzen en foto's
Aanbieders kunnen per handelspartner aangeven of het aanbod getoond mag worden. Daarbij is per handelspartner eveneens aan te geven of de prijzen getoond mogen worden. Voor iedere handelspartner kan een aparte prijs worden getoond, door een optioneel opslagpercentage op te geven. Op de pagina 'Uw voorraad' kunt u uw foto's toevoegen. Bedrijven die lijsten plaatsen met behulp van een Excel bestand, kunnen op deze pagina de voorraadlijst uploaden.

Stap 2b - Zoekregels plaatsen
U kunt een zoeklijst plaatsen vanuit de TSD software, of vanuit een Excel bestand. Hoe u dit wilt doen kunt u aangeven bij "Mijn gegevens". Wanneer u kiest voor het Excelbestand dan verschijnt het menu "Zoeklijst uploaden". De zoeklijst is zichtbaar voor al uw handelspartners. Zij krijgen per e-mail bericht over de door u geplaatste voorraadlijst.

Stap 3 - Aanbiedingen versturen en/of ontvangen
De aanbieder heeft de mogelijkheid (via de pagina 'Zoekregels') te reageren op de vraag van de handelspartner(s) door het doen van een aanbieding, en kan hierbij filteren op de eigen voorraad. De aanbiedingen komen bij de handelspartner binnen per e-mail. Hierin zijn de naam van de aanbieder, de aanbieding, en de handelscondities opgenomen.

Stap 4 - Voorraad en/of aanbiedingen importeren en inkopen
Gebruikers van de TSD software WinTree, PLT of VACC kunnen de aanbiedingen importeren als fictieve voorraad, om direct in te kopen. Bent u PLT/VACC gebruiker dan helpen wij u graag met het doen van de juiste instellingen op de AS400. WinTree gebruikers met de module Importeren inkoopaanbiedingen kunnen door het invullen van het deelnemersnummer en het wachtwoord de aanbiedingen direct importeren.

Heeft u verder nog vragen, stuur ons dan een mail via support@tsd.nl. Wij helpen u graag!