De perfecte match tussen vraag
en aanbod in boomkwekerijproducten

 

3 maanden kosteloos proberen!

TSD applicatie

Gratis proberen

Op Treecommerce kunt u terecht voor het aanbieden en zoeken van bomen en planten. Zowel de aanbieder als de vrager geeft aan met welke partijen men zaken wenst te doen door handelspartners te selecteren. Dat is de basis voor de perfecte match. Voor handelsbedrijven is het mogelijk om het aanbod van de handelspartners in te zien. De aanbieder kan reageren op de zoeklijst of aanvraag van de handelspartner. Slimme filtermogelijkheden zorgen ervoor dat alleen getoond wordt wat er toe doet.

Met het onderdeel TreeCommerce Messenger wordt de verwerking van aanbod, orders en afroep nog eenvoudiger. Of u nu via de website communiceert, of de koppeling met de WinTree® software gebruikt, de communicatie met klanten en leveranciers wordt eenvoudig en doeltreffend.

Kortom: meer gemak en slagkracht, met minder moeite!

De kosten van Treecommerce zijn 195 euro per jaar als aanbieder. Wilt u zowel aanbieden als zoeken, dan zijn de kosten 395 euro per jaar. Meld u nu aan en probeer Treecommerce de eerste drie maanden zonder kosten. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Nu registreren >

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!